medewerker Vrijwilligerspunt

medewerker Vrijwilligerspunt

De organisatie:
Het vrijwilligersPunt is ontstaan door de gezamenlijke behoeften van diverse vrijwilligersorganisaties die actief zijn binnen Platform Vrijwilligers Welzijn en Zorg. De coördinatie van het VrijwilligersPunt is in handen van MET Welzijn HHW.

De organisatie biedt de vrijwilliger:

  • Een waardevolle vrijwilligersfunctie die nog volop in ontwikkeling is,
  • Interne trainingen om je netwerk van maatschappelijke organisaties te    vergroten,
  • Een gezellig team van vrijwilligers, waar er voldoende ruimte is voor eigen   initiatieven en ontwikkelmogelijkheden
De functie:
Als medewerker ben je dienstverlenend naar de personen die jouw ondersteuning vragen. Inwoners van Heerhugowaard die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk help je bij hun zoektocht. Ook vrijwilligersorganisaties die zoeken naar vrijwilligers help je door de juiste informatie verstrekken over de werkwijze in Heerhugowaard. Dit doe je door met mensen in gesprek te gaan maar ook middels het plaatsen van vacatures op de website

www.metelkaarinhhw.nl 

Wat vragen wij van de medewerker:
We vragen van je dat je open staat voor alle vormen van vrijwilligerswerk, je hebt een brede kennis van vrijwilligerswerk, je bent maatschappelijk ingesteld, je bent digitaal vaardig, je kunt goed werken in team verband.

We vragen een representatief voorkomen en een VOG (verklaring omtrent gedrag) of geen beperkingen om deze VOG aan te kunnen v ragen.

Contactinformatie