Backoffice Manager

Backoffice Manager

De organisatie:
1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede, in sommige grote steden is dat zelfs 1 op 4 kinderen. Dagelijks gaat het om meer dan 50 baby’s die in armoede geboren worden. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt nieuwe en gebruikte babyspullen, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse instanties gratis uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben.
Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard. Bij de stichting werken meer dan 200 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de kleding en babyspullen tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, communicatie, evenementen, transport etc.

De functie:
Stichting Babyspullen groeit! En onze backoffice groeit mee, daarom zijn wij per direct op zoek naar een Back Office Manager. Als Back Office Manager motiveer jij jouw team van vrijwilligers om op efficiënte en correctie wijze hun taken op uit te voeren. Je hebt een helikopterview en je signaleert problemen en kansen. Je vindt het leuk om de vrijwilligers te begeleiden en je voert evaluatie en sollicitatiegesprekken. Omdat Stichting Babyspullen volop in ontwikkeling is wordt ervan je verwacht mee te denken hoe wij onze processen nog efficiënter kunnen laten verlopen.

In deze veelzijdige nieuwe functie binnen onze organisatie ben je verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen van onze Back Office. Je geeft leiding aan een team van enthousiaste vrijwilligers waaronder de HR vrijwilligers en de Teamleider Administratie. Je zorgt ervoor dat onze processen gestructureerd en volgens planning verlopen.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een zelfstandig en proactief persoon, iemand die enthousiast is en dit ook over kan brengen. Je bent communicatief sterk, goed in plannen & organiseren en krijgt hier ook energie van. Ook zoeken we iemand die problemen op tijd signaleert en hier ook op acteert. Voor deze functie verwachten wij dat je minimaal 6 uur per week beschikbaar bent.

Wat krijg je ervoor terug?
Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een goede start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, lever je een maatschappelijke bijdrage en ben je van harte welkom op de jaarlijkse BBQ met alle vrijwilligers!

 

Contactinformatie