HR officer

HR officer

De organisatie:
1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede, in sommige grote steden is dat zelfs 1 op 4 kinderen. Dagelijks gaat het om meer dan 50 baby’s die in armoede geboren worden. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt nieuwe en gebruikte babyspullen, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse instanties gratis uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben.

Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard. Bij de stichting werken meer dan 200 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de kleding en babyspullen tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, communicatie, evenementen, transport etc.

Wat doe je?
Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen!
 Voor de versterking van ons enthousiaste vrijwilligersteam in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een HR Officer.

Je zorgt ervoor dat alle administratie rondom het beheren en administreren van onze vrijwilligers in orde is. Dit is zowel voor de bestaande vrijwilligers, maar nog meer voor nieuwe vrijwilligers. Voor nieuwe (sorteer en inpak) vrijwilligers plaats je de vacatures online op de vacaturebanken en nodig je sollicitanten uit voor een kennismakingsgesprek met jou. Daarna zet je hen in ons systeem en maak je de vrijwilligersovereenkomst zodat ze, na het ondertekenen van de overeenkomst kunnen starten als nieuwe vrijwilliger van Stichting Babyspullen.
 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief is en een kennismakingsgesprek kan voeren. Daarnaast doe je een deel HR administratie waarbij je nauwkeurig te werk gaat. Je bent proactief en beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift. Je zal veelal werken met de computer en diverse systemen, denk hierbij aan Outlook, Excel en een CRM-systeem (klantrelatiebestand). Je bent 1 dagdeel (bij voorkeur 2x 2 uur) per week beschikbaar om te werken op onze locatie in Heerhugowaard.

Wat krijg je ervoor terug?
Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een goede start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, lever je een maatschappelijke bijdrage en ben je van harte welkom op de jaarlijkse BBQ met alle vrijwilligers!

 

Contactinformatie