Scare Actor of Beveiliger

Scare Actor of Beveiliger

The Halloween Event is een jaarlijkse spooktocht in het Waarderhout die als een verjaardagspartijtje in 2011 begonnen is en ondertussen een bekend Heerhugowaards evenement is geworden. Begonnen met de slogan “voor jongeren, door jongeren”, is ons evenement tegenwoordig bekend als “voor jong EN oud!”.

Wij zijn voor zaterdag 24 oktober op zoek naar scare actors en beveiligers die vrijwillig willen meehelpen met de jaarlijkse spooktocht in het Waarderhout. Als scare actor werk je met een groepje en onder begeleiding van ons aan een enge act of scare om op de dag van het evenement voor langslopende bezoekers uit te voeren. Ervaring is niet vereist! Ook zoeken wij mensen die willen helpen met het beveiligen van het evenement onder leiding van een gediplomeerd beveiliger. Beveiligers staan in duo’s en met portofoon langs de route.

Wij bieden ervaring voor mensen die een eerste stap in hun carriere willen maken, zo hebben meerdere oud vrijwilligers van ons inmiddels banen in de entertainment en theaterindustrie gevonden. Daarnaast kan je bij ons ook simpelweg uitvinden of acteren of bijvoorbeeld beveilingen wel wat voor jou is. Op de dag zelf verzorgen wij jouw Grime (als scare actor) en het eten!

Ervaring is altijd welkom maar wij moedigen iedereen aan om vooral in het diepen te springen en te proberen.

Beveiligers moeten minimaal 18 jaar oud zijn. Scare actors moeten minimaal 12 jaar oud zijn.

 

Contactinformatie