Chauffeur kledinginzameling

Chauffeur kledinginzameling


Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Dat is de missie van Present! Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid om je als groep of individu in je eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

Vrijwilligerswerk doen en rijden in een auto van de zaak? Bij ons kan het. Wij zoeken namelijk iemand die ongeveer 3 uur per week op de vrijdag beschikbaar is om de ingeleverde kleding uit onze containers te halen en naar de opslag te brengen. We werken met een schema zodat al onze 5 containers die verspreid staan over Heerhugowaard en Langedijk, minstens 1x per week worden geleegd.

Je bent verzekerd tijdens je werkzaamheden. Na het inwerktraject krijg je een vrijwilligersovereenkomst en -vergoeding. Ook organiseren we, zodra dat Coronaproof weer mag, ieder kwartaal een “borrel” op kantoor en in de zomer een barbecue voor  onze vrijwilligers. Zo maak je kennis met al je gezellige collega-vrijwilligers. Een kerstattentie mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Naast een rijbewijs B en geen fysieke beperkingen (ivm het legen van de containers) zoeken we iemand die zelfstandig kan werken.  Natuurlijk wordt je onderdeel van het team.
 
 

Contactinformatie