Vrijwilliger ondersteuning Zorgpersoneel

Vrijwilliger ondersteuning Zorgpersoneel

Het Rode Kruis in het district Noord-Holland Noord is met spoed op zoek naar vrijwilligers die het zorgpersoneel willen ondersteunen.

De druk op het zorgpersoneel is op dit moment dusdanig hoog dat er op allerlei vlakken extra handen nodig zijn, zowel overdag als in de avond/nacht. Hiervoor zoeken wij dan ook fitte, gemotiveerde vrijwilligers!
 
De werkzaamheden zijn zeer divers en variëren van het smeren van een broodje tot het helpen bij de dagelijkse verzorging van een cliënt.
 
De kans dat je in aanraking komt met corona-positieve personen is realistisch. Uiteraard wordt er tijdens een inzet gebruik gemaakt van persoonlijke beschermende middelen (deze worden verstrekt).
 
Hoe meld je je aan?
Graag ontvangen we per mail een motivatie en je CV via deze site.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Astrid of Anja 06-30386435.
 
Wat kunnen wij de vrijwilliger bieden? 
Reiskostenvergoeding
Het is ontzettend dankbaar werk, je kunt echt het verschil maken.
 
Waar is rekening mee gehouden i.v.m. veiligheid van hulpverlener en cliënt?

  • We werken volgens de richtlijnen van het RIVM en de vrijwilliger dient zich te houden aan een minimale afstand van 1,5 meter tussen de vrijwilliger en hulpvrager.
  • Mensen die tot de risicogroep van het coronavirus behoren, of die nu last hebben van gezondheidsklachten worden uitdrukkelijk gevraagd niet op deze oproep te reageren.

 

Contactinformatie