Secretaris

Secretaris

Vrijwilligers van de Zonnebloem zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. In Heerhugowaard organiseren we van alles. Grote en kleinere activiteiten en huisbezoeken. De organisatie biedt de vrijwilliger een zinvolle besteding van een gedeelte van de vrije tijd en geeft veel voldoening.

De zonnebloem, afdeling Heerhugowaard is op zoek naar een secretaris,

die ons enthousiast bestuur weer compleet wil maken en mogelijk ook aanwezig kan zijn, bij onze activiteiten.
Workshops en onkosten worden vergoed.

De taken van de functie zijn op wisselende dagen, in overleg. Er is begeleiding aanwezig. Als secretaris werk je met een team in het bestuur.
We zoeken iemand met bestuurlijke ervaring, administratief inzicht, bereidheid tot samenwerking binnen het bestuur.empathie en een open oor voor onze deelnemers en vrijwilligers.
Bij voorkeur zoeken wij mensen die vanuit hun beroep of achtergrond over bestuurlijke kennis of vaardigheden beschikken. Dit is niet strikt noodzakelijk, enige kennis van secretariaatswerk is belangrijker. Maar ook affiniteit hebben met mensen met een lichamelijke beperking, zodat deze niet vervallen in een isolement en affiniteit met vrijwilligerswerk.
Bestuursleden moeten bereid zijn om de vele vrijwilligers die in Heerhugowaard actief zijn te ondersteunen.

Professionele ondersteuning vanuit de landelijke organisatie is aanwezig.

Contactinformatie