Administratief medewerker EHBO-cursussen

Administratief medewerker EHBO-cursussen

Vanwege uitbreiding van het aantal cursussen zoeken we voor de afdeling Noord-Kennemerland een:

Administratief medewerker EHBO-cursussen

Wat ga je doen?
Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de cursussen in het gebied Noord-Kennemerland. In overleg met de projectleider werk je de planning uit. Je plant instructeurs in en voert de cursussen in in onze webshop. Een belangrijk deel van je werk is de communicatie met cursisten, deze vindt veelal via mail plaats. Je wordt aangestuurd door de projectleider EHBO.

Wie zoeken we?
Je bent klantgericht, accuraat, kunt goed overweg met geautomatiseerde systemen en je hebt kennis van  en beschikking over Word en Excel. Je bent proactief, werkt graag zelfstandig en je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Je bent 4-6 per week uur beschikbaar. Eén dagdeel werk je samen met de projectleider vanuit het kantoor aan de Hertog Aalbrechtweg 10 in Alkmaar (ivm corona kan dat wijzigen naar een online samenwerk-ochtend). De overige tijd werk je vanuit huis, op door jezelf te bepalen momenten. Je beschikt over een eigen pc of laptop.

Wat bieden we?
Boeiend en uitdagend vrijwilligerswerk waarin je (meer) werkervaring kunt opdoen en veel contacten hebt. Je maakt deel uit van een gezellig team van vrijwilligers en beroepskrachten. Naast het vrijwilligerscontract, de vrijwilligersverzekering en een goede regeling voor onkostenvergoeding, geeft het Rode Kruis ook de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

Heb je interesse?
Stuur een mail met motivatie en je CV naar ons wervingsteam district NHN
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de projectleider Andrea Graftdijk 06 27 39 34 14

Contactinformatie