Administratie vrijwilliger

Administratie vrijwilliger

Zoek jij een leuke vrijwilligersfunctie waarin je met je administratieve talenten het verschil kan maken? Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen! Voor de versterking van ons enthousiaste team in het sorteer- en distributiecentrum in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een:
 
Administratie vrijwilliger
Wat doe je?
Binnen het team Administratie en Financiën zijn er verschillende administratieve rollen:
 

  • Vrijwilligers die zich bezighouden met administratieve werkzaamheden rondom het aanvragen en uitgeven van babystartpakketten. Dit varieert van het behandelen van telefonische en schriftelijke vragen en het verwerken en controleren van aanvragen tot het bijhouden van het CRM-systeem.
  • Vrijwilligers die zich bezighouden met financieel-administratieve werkzaamheden, zoals het klaarzetten van betalingen, het maken en verzenden van facturen en het bijhouden van de donateursadministratie.
  • Algemene administratie vrijwilligers die breed inzetbaar zijn binnen de stichting. Zij ondersteunen bijvoorbeeld in de HR administratie, bij inkoop, in het accountmanagement team etc. Wij zoeken 2 à 3 vrijwilligers die op verschillende taken kunnen worden ingezet.
 
Wie zoeken wij?
Heb jij ervaring met administratieve werkzaamheden, werk je nauwkeurig en ben je proactief? Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en schrift en heb je goede telefonische vaardigheden? Heb je daarnaast ervaring met computerprogramma’s als Outlook, Excel en vind je snel je weg in een (nieuw) CRM-systeem? Dan komen we heel graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken! Uren en werkzaamheden bepalen we met elkaar in goed onderling overleg.
 
Bij Stichting Babyspullen krijg je de kans om met jouw talenten het verschil te maken in het leven van jonge kinderen en hun ouders, maar willen we jou ook de kans geven jezelf te ontplooien door vrijwilligerswerk!

Wat krijg je ervoor terug?
Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een goede start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, lever je een maatschappelijke bijdrage en ben je van harte welkom op de jaarlijkse BBQ met alle vrijwilligers!
 
 Dit kan ook een mooie kans zijn voor mensen die geen (betaalde) baan hebben en de stap naar een betaalde baan willen verkleinen.
 
Wie zijn wij?
Dagelijks worden er 35 baby’s in armoede geboren. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt babyspullen, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse instanties gratis uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard.
 
Bij de stichting werken meer dan 300 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de kleding en babyspullen tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, communicatie, evenementen, transport etc.
Interesse?
Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Je kunt je aanmelden via onderstaande ‘solliciteer’ button. Als je vragen hebt kun je deze stellen aan Team Recruitment via vacatures@stichtingbabyspullen.nl.
 
Naast deze vacature hebben wij ook veel andere mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten. Kijk op https://stichtingbabyspullen.nl/hulp-geven/help-als-vrijwilliger/ voor actuele vacatures of stuur je cv met een begeleidende mail naar bovenstaand mailadres. Wij nemen dan contact met je op en bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.
 
 

Contactinformatie