Medewerker Front Office

Medewerker Front Office

Als frontofficemedewerker ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent verantwoordelijk voor (externe)communicatie binnen onze kringloopwinkel. Je functioneert als telefonist en assisteert de winkelmanager met administratieve taken.
Je werkzaamheden bestaan uit o.a.:
Het aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken; noteren en invoeren van de ritten in het planningsysteem; wijzigingen in de transportdiensten tijdig en juist doorgeven; verzorgen van  correspondentie; presentielijst bijhouden e.a. administratieve taken.
CYAN Kringloop is een geweldig bedrijf om te werken. Wij zijn onderdeel van Teen Challenge een christelijke hulpverleningsorganisatie en u vindt ons ook aan De Dreef 12 te Heerhugowaard.
Voor deze rol is nodig dat jij de Nederlandse taal beheerst, klantgericht werkt,  goed werkt in teamverband, beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en fysiek in staat bent tot het verrichten van (lichte)lichamelijk werk.
Dit betreft een vrijwilligersfunctie in teamverband, en kan ook geschikt zijn als re-integratie werkplek. Het aantal uur is in overleg, en bij voorkeur minimaal 2 dagdelen per week. Er is begeleiding aanwezig.
 

Contactinformatie