Technisch medewerker

Technisch medewerker

De Technisch medewerker is verantwoordelijk voor het beoordelen en repareren van elektronische goederen (o.a. audiovisual, bruin- en witgoed, verlichting etc.) met gebruikmaking van diverse hulpmiddelen.

Je werkzaamheden bestaan uit: beoordelen van aangeleverde elektronica; reparatie aan goederen niet (goed) functioneren; het schoonmaken van functionerende elektronica; eigen werkomgeving in orde houden.

CYAN Kringloop is een geweldig bedrijf om te werken. Wij zijn onderdeel van Teen Challenge een christelijke hulpverleningsorganisatie en u vindt ons ook aan De Dreef 12 te Heerhugowaard.

Voor deze rol is nodig dat jij: de Nederlandse taal beheerst; klantgericht werkt; goed werkt in teamverband; beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden; fysiek in staat bent tot het verrichten van (lichte)lichamelijk werk; ervaring met het repareren van elektronische goederen.
Dit betreft een vrijwilligersfunctie in teamverband en kan ook geschikt zijn als re-integratie werkplek. Het aantal uur is in overleg, en bij voorkeur minimaal 2 dagdelen per week. Er is begeleiding aanwezig.
 

Contactinformatie