Gastheer/vrouw Bij Bosshardt Heerhugowaard

In onze buurthuiskamer worden allerlei activiteiten georganiseerd. Jij zet je talent in en deelt deze graag met de bezoekers. Je zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt in de huiskamer. Je kan goed samenwerken en draagt bij aan een goede sfeer.
Elke dag is ons buurthuiskamer geopend voor de buurtbewoners. De koffie en thee staat er altijd klaar. Als gastvrouw/heer ben je verantwoordelijk voor een gezellige sfeer in de huiskamer en heb je een luisterend oor voor onze bezoekers.

Lijkt dit jou leuk en ben jij doordeweeks een dag beschikbaar tussen 09:30 en 15:30 uur, dan vragen we jou om te reageren. We zoeken momenteel nog vrijwilligers (invalkrachten) voor de maandagmiddag, dinsdagmiddag, woensdagmiddag en donderdagmiddag.

Wat ga je doen? 
Je verzorgt koffie en thee en je maakt een praatje met de bezoekers. Je zorgt voor een leuke sfeer in de huiskamer. Je ondersteunt bij allerlei activiteiten en verzorg je enkele schoonmaakwerkzaamheden.

Vrijwilliger Bij Bosshardt Heerhugowaard:
Bosshardt is een huiskamer voor de buurt, een ontmoetingsplek waar iedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. De activiteiten die worden georganiseerd bij Bosshardt worden bepaald door de wensen en behoeften van de buurt. Hier kun je denken aan creatieve middag, spelletjes, filmmiddag, kidsclub. Vandaar dar wij opzoek zijn naar vrijwilligers die het leuk vinden om verschillende activiteiten te organiseren.

Het Leger des Heils verleent zonder onderscheid des persoons materiële en immateriële hulp aan mensen die om uiteenlopende redenen een beroep op ons doen. Wij werken vanuit een christelijke motivatie. Rechtvaardigheid, gerechtigheid en solidariteit zijn daarbij centrale waarden. Als Leger des Heils doen wij een beroep op de samenleving om ook die waarden vorm te geven.
 
De organisatie biedt de vrijwilliger:

  • waardering, gezelligheid en begeleiding
  • een vrijwilligersovereenkomst
  • WA verzekering voor de uren van vrijwillige inzet
  • het respecteren van de doelstelling en de identiteit van het Leger des Heils Arbeidsvoorwaarden
Wat vragen we van je?
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep
  • Je bent zelfstandig, geduldig en vriendelijk
  • Je kunt planmatig werken
  • Je spreekt de Nederlandse taal goed
  • Je bent trouw in je afspraken.
  • Je bent bereid minimaal 1 dagdeel per week te komen.
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies waarbij er sprake is van een relatie tussen medewerker en cliënt.  De kosten hiervan worden vergoed.

 

 

Contactinformatie