Vrijwilliger Kidsclub Bij Bosshardt Heerhugowaard

In onze huiskamer worden allerlei activiteiten georganiseerd. Je zet je talent in en deelt deze graag met bezoekers. Je zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt in de huiskamer. Je kan goed samen werken en draagt bij aan een goede sfeer. 

Ben jij een kinderliefhebber, heb je geduld en ben jij creatief ingesteld, dan zijn wij opzoek naar jou. Voor de kidsclub zijn wij opzoek naar vrijwilligers die boordevol leuke ideeën zitten en zichtbaar plezier in hun werk hebben.
Wat ga je doen? 
Jij gaat voor de kinderen in de wijk verschillende leuke activiteiten organiseren en opzetten. Er is wekelijks een afwisselende programma dat wordt samengesteld in overleg met de kinderen zelf. Hierbij kun je denken aan cupcakjes bakken, spelletjes doen of knutselen. Daarnaast zorg je ervoor dat de huiskamer weer netjes wordt achtergelaten.


Vrijwilliger Bij Bosshardt Heerhugowaard:
Bosshardt is een huiskamer voor de buurt, een ontmoetingsplek waar iedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. De activiteiten die worden georganiseerd bij Bosshardt worden bepaald door de wensen en behoeften van de buurt. Hier kun je denken aan creatieve middag, spelletjes, filmmiddag, kidsclub. Vandaar dar wij opzoek zijn naar vrijwilligers die het leuk vinden om verschillende activiteiten te organiseren.

Het Leger des Heils verleent zonder onderscheid des persoons materiële en immateriële hulp aan mensen die om uiteenlopende redenen een beroep op ons doen. Wij werken vanuit een christelijke motivatie. Rechtvaardigheid, gerechtigheid en solidariteit zijn daarbij centrale waarden. Als Leger des Heils doen wij een beroep op de samenleving om ook die waarden vorm te geven.
 
De organisatie biedt de vrijwilliger:

  • waardering, gezelligheid en begeleiding
  • een vrijwilligersovereenkomst
  • WA verzekering voor de uren van vrijwillige inzet
  • het respecteren van de doelstelling en de identiteit van het Leger des Heils Arbeidsvoorwaarden
Wat vragen we van je?
  • Je hebt affiniteit  met onze doelgroep
  • Je bent zelfstandig, geduldig en vriendelijk
  • Je kunt planmatig werken
  • Je spreekt de Nederlandse taal goed
  • Je bent trouw in je afspraken.
  • Je bent bereid minimaal 1 dagdeel per week te komen.
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies waarbij er sprake is van een relatie tussen medewerker en cliënt.  De kosten hiervan worden vergoed.

 

 

Contactinformatie