Stagiaire Bij Bosshardt Heerhugowaard

Elke dag is ons buurthuis geopend voor buurtbewoners. De koffie en thee staat er altijd klaar. Als stagiaire draag je hierin bij door verschillende activiteiten te organiseren voor elke doelgroep en (online) promotiewerk te verrichten. Je geeft de bezoekers een welkom gevoel en je begeleidt hen door het week programma. De activiteiten waar je aan kunt denken zijn warme maaltijden verzorgen, spelletjesmiddag, knutselen en de kidsclub. Door je houding en je manier van werken geef jij de bezoekers een warme plek en een gezellig tijd.
Afhankelijk van je opleiding, stage- en  persoonlijke leerdoelen bespreken we met jou waar de nadruk op komt te liggen tijdens je stageperiode. Gaandeweg zul je groeien in je taken met de daarbij behorende verantwoordelijkheden.
Duur: Wij bieden de stageplaats aan voor een half of volledig schooljaar.

Begeleiding en samenwerking in het team: Samen met de praktijkbegeleider bewaak je de voortgang en je stageopdrachten die je voor je studie moet voltooien. Je krijgt de mogelijkheden om je te ontwikkelen in het werkveld en is er voldoende ruimte om je eigen ideeën en initiatieven in kaart te brengen.
Lijkt dit jou leuk en ben jij doordeweeks een dag beschikbaar tussen 09:30 en 15:30 uur, dan vragen we jou om te reageren.

Het Leger des Heils verleent zonder onderscheid des persoons materiële en immateriële hulp aan mensen die om uiteenlopende redenen een beroep op ons doen. Wij werken vanuit een christelijke motivatie. Rechtvaardigheid, gerechtigheid en solidariteit zijn daarbij centrale waarden. Als Leger des Heils doen wij een beroep op de samenleving om ook die waarden vorm te geven.
 


 

 

Contactinformatie