Notulist

Notulist

Ben je secuur en kan je goed de belangrijkste informatie uit vergaderingen destilleren? Heb je iedere week een paar uurtjes over en heb je ervaring met notuleren? Dan zoeken wij jou!
Het Rode Kruis district Noord-Holland Noord is op zoek naar een

Notulist
Vrijwilligersfunctie
(8 uur/maand)

Wat ga je precies doen als notulist?
Je notuleert de districtsbestuursvergadering in de avond* en het voorzittersoverleg overdag** (een vergadering duurt een ongeveer 2 uur);
Je werkt de notulen uit (ongeveer 2 uur per vergadering)

Wij bieden  
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een fijn werkomgeving.

Functie-eisen
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je kan goed hoofd- en bijzaken scheiden;
  • Je bent in de gelegenheid om binnen één week de notulen uit te werken.
Interesse of meer weten?  
Dan komen we graag met jou in contact! Stuur je CV en korte motivatie naar werving.nhn@rodekruis.nl. Voor nadere informatie kun je bellen met Anja Posthuma de Boer, coördinator vrijwilligersmanagement (06-30386435). 
 
* de districtsbestuursvergadering vindt iedere 3e woensdagavond van de maand plaats
** het voorzittersoverdag vindt overdag plaats, wisselend  (geen vast dagdeel)
 
We hopen je snel te ontmoeten! 
 
In het district Noord-Holland Noord zetten ruim 800 vrijwilligers zich in met activiteiten voor mensen in de regio, zoals: ondersteuning in de zorg tijdens de coronacrisis, het geven van EHBO-cursussen, eerstehulpverlening bij grote en kleine evenementen en het bieden van noodhulp bij rampen en calamiteiten.
 
Meer over het Rode Kruis  
Al ruim 150 jaar lang helpt het Rode Kruis mensen in nood. Dit doen wij om de hoek en ver weg. Vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Tijdens de coronacrisis runnen we de grootse hulpoperatie sinds de Watersnoodramp. We helpen bijvoorbeeld in de zorg, ondersteunen de teststraten en vaccinatielocaties en delen voedselpakketten uit. Want in tijden van nood mag niemand alleen staan. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.  
 
Lees meer over het Rode Kruis op www.rodekruis.nl/noord-holland-noord of www.rodekruis.nl .
Je vindt ons ook op Facebook/Instagram/LinkedIn  

Contactinformatie

Anja Posthuma de Boer