Eindverantwoordelijke

Eindverantwoordelijke

Als Eindverantwoordelijke is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, beslissingen durft te nemen en houdt van een gezellige avond. Jij degene die ervoor zorgt dat het evenement soepel verloopt.
Vrijwilliger zijn bij Kompleks betekend dat je op wordt genomen in een groep met veel diversiteit. Van jong tot oud, alles loopt hier rond.

Je komt binnen en treft de nodige voorbereidingen voor de avond en zet vast koffie en thee voor de vrijwilligers. Als alle vrijwilligers binnen zijn houd je een korte briefing wat ze die avond kunnen verwachten. Dit doe je ook met de beveiliging. Als iedereen op zijn plek is, regel je de kassen en munten. Je opent de poort en verwelkomt de bezoekers.

Tijdens de avond ben je aanspreekpunt voor de vrijwilligers en houdt toezicht op het naleven van de regels. Ook regel je de betaling van de optredende bands.

Als de bezoekers weg zijn, stuur je de vrijwilligers aan met de schoonmaak en na afloop ga je nog even nazitten met de vrijwilligers en geeft korte briefing over het verloop van de avond.
Als iedereen het pand uitgaat zorg je ervoor dat je netjes afsluit.

Omdat je grote verantwoordelijkheden meedraagt ben je in het bezit van de volgende certificaten of bereid deze op korte termijn te halen:
• BHV
• IVA
• Sociale hygiëne

Overleggen van een VOG. Bij interesse maken we graag kennis met je om alle details door te spreken.

Contactinformatie