Havenmeester

Havenmeester

 
De Organisatie
Stichting Recreatiehaven Broekhor beheert namens Heerhugowaard (de eigenaar van de haven) de recreatiehaven Broekhorn. Een haven met 84 ligplaatsen en 6 passanten camperplaatsen gelegen in het havenkwartier in de wijk Broekhorn (HHW) . De haven is gelegen aan het kanaal Alkmaar-Kolhorn.

De organisatie ( Stichting) bestaat uit 5 bestuursleden en 5 havenmeesters die allen vrijwilliger zijn. De meeste bestuursleden draaien ook mee als havenmeesters en een aantal havenmeesters werkt als koppel (man – vrouw) wat gezellig maar ook praktisch is i.v.m. de werkzaamheden.

Verzekering/overeenkomst informatie:
Havenmeester vallen onder de collectieve vrijwilligers verzekering van de gemeente HHW .

Taken
De havenmeester heeft de dagelijkse leiding over de haven. Daarbij hoort o.a. het gastvrij ontvangen van - en uitvoeren van de administratieve en praktische zaken bij aankomst en vertrek van de gasten op de 6 camperplaatsen en passanten in onze mooie haven . De haven heeft 84 vaste ligplaatsen en ligt in het havenkwartier in de wijk Broekhorn. Het merendeel van deze werkzaamheden vind plaats in het mooie havengebouw. Het werk omvat ook het schoonhouden van de sanitaire voorzieningen.

De haven is open van 1 april tot 31 oktober en na aangeven van je beschikbaarheid in een bepaalde periode wordt je ingedeeld door onze secretaresse. Je ontvangt op tijd het rooster waarop je kan zien wie en wanneer is ingedeeld. Onderling ruilen indien nodig kan ook. De openingstijden zijn 08.30 – 11.00 & 15.30 – 17.30 uur.

Kennis en vaardigheden
Wat vaardigheden op de PC is wel handig (Mail, invoer klant afhandeling in onze weekrapportage (Excel)) alsmede goede contactuele vaardigheden met onze klanten. Enige mondelinge kennis van moderne talen helpt bij de klant kontakten maar is niet noodzakelijk .

De vergoeding bedraagt € 15,- per dag.

 

Contactinformatie