Peuterspeelzaal Vrijwilliger

Peuterspeelzaal Vrijwilliger

De Functie:
Op asielzoekerscentrum Heerhugowaard kunnen de jongste bewonertjes (v.a. 2,5 tot 4 jaar) terecht op onze peuterspeelzaal. Deze is nu drie ochtenden per week geopend en biedt plaats voor tien kinderen per dag. We kunnen op dit moment echter niet alle kinderen plaatsen, terwijl het wel uitermate belangrijk is voor deze kinderen om zo snel mogelijk te beginnen met het leren van de Nederlandse taal. Daarom zijn we op zoek naar extra vrijwilligers zodat ook deze kinderen z.s.m. de Nederlandse taal machtig worden, leren spelen met leeftijdgenootjes en aan allerlei peuteractiviteiten kunnen deelnemen, zoals knutselen, puzzelen en spelletjes doen.
Heeft u ervaring met peuters en interesse om een vaste ochtend in de week op de peuterspeelzaal te komen helpen samen met onze andere vrijwilligers?

De organisatie:
COA – Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, Heerhugowaard. Het asielzoekerscentrum (azc) in Heerhugowaard is een van de locaties in Nederland waar asielzoekers en vluchtelingen worden opgevangen. Het COA is verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van asielzoekers en zorgt voor een veilige en leefbare omgeving voor de bewoners.

De organisatie biedt de vrijwilliger:
• Ruimte
• Materiaal
• Contactpersoon
• Deskundigheidsbevordering

Wat zoekt de organisatie:
Wij zoeken een enthousiaste en zelfstandig werkende vrijwilliger om kinderen te ondersteunen en te begeleiden. Ervaring in de kinderopvang is een pre. In het bezit van een VOG of geen beperkingen hebben deze te verkrijgen.

Contactinformatie

Michelle Mettau of Mile Silec