Voorzitter

Voorzitter

De organisatie
Stichting Recreatiehaven Broekhorn beheert namens Heerhugowaard (de eigenaar van de haven) de recreatiehaven Broekhorn.

Het is een haven met 84 ligplaatsen en 6 passanten camperplaatsen gelegen in het havenkwartier in de wijk Broekhorn (HHW) . De haven is gelegen aan het kanaal Alkmaar-Kolhorn.

De organisatie ( Stichting) bestaat uit 5 bestuursleden en ongeveer 5 havenmeesters die allen vrijwilliger zijn. De meeste bestuursleden draaien ook mee als havenmeesters en een aantal havenmeesters werkt als koppel (man – vrouw) wat gezellig maar ook praktisch is i.v.m. de werkzaamheden.

Havenmeester/bestuursleden vallen onder de collectieve vrijwilligers verzekering van de gemeente HHW

De functie
De voorzitter zit 1 maal per maand de bestuursvergaderingen voor die op een vaste avond plaatsvinden in ons havengebouw. Vergaderingen zijn nu 1 maal per maand op dinsdagavond. Het bestuur bestaat naast een voorzitter uit de volgende functies: Secretariaat, Penningmeester, Technische zaken en een Havencoordinator.

De voorzitter onderhoud de contacten die de stichting heeft met onze convenanthavens in NH, Provinciaal overleg en de Vereniging Nederlandse Motorbootsport.

Benodigde kennis en vaardigheden
Bestuurlijke kennis, Vaardig op de PC i.v.m. mail afhandeling (heeft eigen account binnen de stichting.) Persoonskenmerken: Verbinder en teamspeler maar ook besluitvaardig.

Voorwaarden
Gaat bestuursfunctie in principe voor 3 jaar aan. Het langst zittende bestuurslid is statutair vicevoorzitter. Er is een bestuur vergoeding en onkosten vergoeding

Contactinformatie